Opgericht op 20 mei 1968
 

#RAFT2014: Dames RCT-team Bedankt!

Vandaag zijn ongeveer 3000 sportievelingen in de regio Land van Heusden en Altena op de pedalen gaan staan vanwege de Rabobank Altena Fietstocht 2014 (#RAFT2014). Namens de Biesboschzwemmers hebben ook diverse mensen hieraan deelgenomen. De deelname aan zowel de volwassenen- als de kinderroute zorgt ervoor dat er weer leuke activiteiten gedaan kunnen worden. Per persoon wordt er namelijk door de Rabobank Altena € 15,00 op de rekening van de Biesboschzwemmers gestort.

Aan de kinderroute deden ongeveer tien personen en bij het hoofdkantoor in Almkerk hebben de kinderen aan enkele spelactiviteiten deelgenomen zodat de vereniging nogmaals € 5,00 per kind extra op de rekening gestort krijgt.

Tegen 12 uur was men weer terug bij het zwembad en kregen de deelnemers een presentje. Voor de ouders was er een witte roos en alle kinderen kregen een portemonnee met iets lekker daarin. Pleuni, Heidi en Jacqueline hadden namens het RCT-team voor dit presentje gezorgd en dit werd door iedereen met een verrast gezicht in ontvangst genomen.

Het is te hopen dat er volgend jaar veel meer mensen voor de Biesboschzwemmers deelnemen zodat het in de toekomst mogelijk blijft om leuke activiteiten te doen en het zwemmen betaalbaar te houden.