Opgericht op 20 mei 1968
 

Programma Competitie deel 4

Aanstaande zaterdag, 8 maart 2014, staat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2013-2014 op de kalender. Na drie wedstrijden kunnen we zeggen, dat we geen slecht figuur geslagen hebben in de C-klasse. Onze partners, De Geul en De Duck, weten zich gelukkig ook te handhaven en dus is de kans heel groot dat we volgend seizoen weer tegen hen zwemmen. Het zwembad in Papendrecht zal dan ingeruild worden voor het bad dat iets verder op staat. Dit is een 8-baans bad met moderne startblokken.

Eerst moeten we nog een wedstrijd zwemmen en dat doen we in Gorinchem, misschien wel voor de laatste keer dat we daar een competitiewedstrijd houden. De wedstrijd begint om 13.30 uur en als het tijdschema klopt zijn we rond half 5 klaar.

Er is GEEN programma verkoop, maar dat is geen probleem want het programma is te vinden op https://www.b-b-z.nl/algemeen/link.php?link=https://www.b-b-z.nl/download/2014-03-08=programma.pdf

We staan 6e laten we gaan proberen deze klassering te behouden.

%d bloggers liken dit: