Opgericht op 20 mei 1968
 

Goede prestaties Leendert en Simon tijdens Jaargangfinale

[b]Dordrecht, 30 juni 2013 – In Dordrecht kwamen Leendert Paans en Simon Schmidt op de startblokken tijdens de finale wedstrijden voor zwemmers tussen 8 en 12 jaar. Leendert behaalde met een vijfde plaats de beste prestatie.[/b]

Leendert mocht in Dordrecht starten op de 100 vlinderslag en 200 vrije slag. Medio mei was Leendert al verrassend Brabants Kampioen geworden op de vlinderslag en dus waren de verwachtingen deze keer hooggespannen. Leendert was als negende ingeschreven en wist uiteindelijk als vijfde te eindigen. Helaas zat er geen persoonlijk record in, wat wel lukte op de 200 ‘vrij’. Op die afstand werd Leendert vijftiende van de 24 deelnemers.

Simon mocht alleen starten op de 100 rugslag en wist zijn beste tijd uit het 50 meter bad aan te scherpen. Net als Leendert heeft Simon een heel goed seizoen achter de rug en was zijn negentiende plaats een goede klassering.

De komende twee weken wordt er nog getraind, waarna de Biesboschzwemmers vier weken rust gaan houden. Vanaf 12 augustus zullen de voorbereidingen voor het seizoen 2013-2014 beginnen met daarin onder andere de deelname aan de competitie in de C-klasse.

%d bloggers liken dit: