Opgericht op 20 mei 1968
 

Mooi deelnemersveld BiesBosch Trofee 2013

[b]Over minder dan 30 dagen staat de 10e editie van de BiesBosch Trofee (BBT) op het programma. De afgelopen weken is de deelname rond gekomen en de organisatie is blij dat er deelname is uit het Land van Heusden en Altena.[/b]

Op zaterdag 9 februari zal vanaf 13.30 uur gestreden gaan worden om de medailles en goede tijden. Na ongeveer drie uur wedstrijd zal bekend zijn welke vereniging de beker gewonnen heeft en zijn de medailles en bekers uitgereikt voor de 22 persoonlijke en drie estafette programmas.

De deelname voor de editie van 2013 bestaat uit:
– De Warande uit Oosterhout, B-klasse, bekerhouder
– ZVDO 74 uit Aalburg, C-klasse
– NZPC uit Noordwijk, D1-klasse
– PCG uit Gorinchem, D1-klasse
– Den Doorn uit Almkerk, D1-klasse en
– De Biesboschzwemmers, D1-klasse, organisator.

Eind januari zullen de inschrijvingen binnen zijn en zal er een eerste voorbeschouwing gemaakt kunnen worden.

%d bloggers liken dit: