Opgericht op 20 mei 1968
 

Vier officials erbij

[b]Zaterdag 1 december was het een spannende dag voor Marieke Branderhorst, Sijgine Damen, Heidi Huisman en Carla de Visser. De afgelopen maand hebben ze namelijk de cursus tijdwaarnemer/keerpuntcommissaris gevolgd en nu was de dag van het examen aangebroken.[/b]

Rond het middaguur kwam het verlossende woord via Sijgine dat alle vier de dames geslaagd zijn. Hiermee heeft de vereniging er weer vier personen bij die tijdens de wedstrijden onze zwemmers en die van de andere verenigingen kunnen klokken en hun slagen en keerpunten kunnen controleren op geldigheid.

In november zijn Corrie Bastiaanse en Pleuni van de Pol naar Tilburg geweest voor de cursus jurysecretaris. Zij hoefden alleen de avonden te volgen en worden de komende maanden ingezet en beoordeeld op hun functioneren. Hiermee komen we ook op de jury ruimer te zitten.

Mochten er mensen zijn die de vereniging willen helpen en tijdens wedstrijden zich in te zetten en fungeren als tijdwaarnemer of een andere functie lijkt u wat, geef dit dan door aan het bestuur. Over een klein jaar zullen de diverse cursussen weer van start gaan.

Dames gefeliciteerd!