Opgericht op 20 mei 1968
 

Vijf masters records voor Masters Biesboschzwemmers

[b]Etten-Leur, 7 oktober 2012 – In het West-Brabantse Etten-Leur wisten Annette Wijnja, Marjo Goelema en Mark Visser 5 clubrecords bij de masters aan te scherpen. Daarnaast wist Mark zijn persoonlijk record op de 100 schoolslag te verbeteren.[/b]

Een week na zijn dikke verbetering tijdens de competitiewedstrijd in Gorinchem was Mark opnieuw sneller. Hij wist voor het eerst binnen de 74 seconden de 100 meter schoolslag af te leggen. Hiermee heeft hij opnieuw het startbewijs op de 100 schoolslag voor de Brabantse Kampioenschappen veiliggesteld. Op 25 vlinderslag en 50 vrije slag kon Mark zich niet verbeteren, maar de tijden waren wel hoopvol.

Marjo en Annette kwamen ook 100 schoolslag aan de start. Voor beide liep deze niet zoals ze gewild hadden. Voor Marjo waren er clubrecords op de 50 vrije slag en 25 vlinderslag. Annette verbeterde het clubrecord op de 25 schoolslag.

Eind oktober staat de vijfde wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel op het programma. In Giessen organiseren ZVDO en Den Doorn samen een wedstrijd. De Biesboschzwemmers zullen daar waarschijnlijk met een grote groep aan de start verschijnen.