Opgericht op 20 mei 1968
 

Sanne tevreden over haar NK Sprint

[b]Een week na het Nederlandse Junioren Kampioenschap in Drachten heeft Sanne van de Pol in Heereneveen meegedaan aan de Nederlandse Kampioenschappen Sprint. Op de 50 vrije slag mocht zij starten. Haar tijd was matig, maar toch kwam Sanne met een lach het water uit.[/b]

Sanne had zich weten te plaatsen in Etten-Leur met een tijd van 28.77. In Heerenveen stond de elektronische tijdwaarneming stil voor Sanne na 29.37. Dit is 0,6 seconden boven haar tijd, maar ze was er wel tevreden mee. Tot het keerpunt ging Sanne goed mee met de andere meisjes in de serie, maar in de laatste 10 meter verloor ze terrein.

Over een week zijn de clubkampioenschappen in Werkendam. Behalve de zomertitel staat ook de all-in titel op het spel. Voor de all-in titel moet Sanne minimaal 1,63 seconden goed maken op Marcha Admiraal en er voor zorgen dat Jade haar niet inhaalt. Bij de heren was de top drie als volgt: Harry Cornet, Lukas Schmidt en Thomas Zielhorst. Harry verdedigt een voorsprong van ruim een seconde op Lukas die een voorsprong heeft van ruim 4 seconden op Thomas. Het volledige klassement van de winter kampioenschappen voor de senioren is te vinden op: https://www.b-b-z.nl/algemeen/link.php?link=https://www.b-b-z.nl/download/klassement%20WCK2011.pdf Nog niet iedereen heeft zich ingeschreven, dus doe dit snel!