Opgericht op 20 mei 1968
 

Tips buiten trainen in Zwembad Werkina

In de eerste Zwemvlieger nieuwe style (maart 2005) heb ik een stukje gevonden van Marjo Goelema over het trainen in Werkina. Het is 7 jaar oud, maar nog steeds helemaal van deze tijd. Hieronder het stukje.

[quote]Het is in Werkina altijd kouder met trainen. Dus: badjas of handdoek om en slippers aan!!! Dit is heel belangrijk, de trainers zullen ook de kinderen en/of ouders daarop wijzen…

Rondom het bad is buitenschoeisel VERBODEN. Dus ook voor de ouders geldt: slippers aan of schoenen uit.

Het is niet de bedoeling dat er vriendjes en vriendinnetjes constant rond het bad lopen. Vaak leiden ze alleen maar af. Als er kinderen lid willen worden is het altijd mogelijk om een keertje mee te trainen.

De ouders die bij de training blijven worden verzocht een rustig plekje op te zoeken en de training af te wachten. Zeker in het begin van het seizoen, als het erg koud is, kan het voorkomen dat de allerjongsten er wat eerder uit gaan.

Als laatste wordt iedere zwemmer verzocht om de kleding in de kleedhokken omhoog te hangen. Dit in verband met het schoonmaken van de kleedhokken.
DUS NIETS OP DE GROND OF DE BANKEN NEERZETTEN/NEERLEGGEN.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd met een van de trainers contact opnemen.

We hopen op een hele mooie, warme zomer met veel zwemplezier!!![/quote]

Er ontbreekt nog een belangrijk punt, namelijk zorg dat je op tijd bent en zodra de trainers het zeggen het water in gaat om de opdracht(en) uit te voeren.