Opgericht op 20 mei 1968
 

Jubilarissen en afscheid bestuursleden

[b]Donderdag 22 maart 2012 werd in t Bieshonk de algemene ledenvergadering 2012 gehouden van de Biesboschzwemmers. Naast de vergadering werd er deze keer vban drie bestuursleden afscheid genomen en werden twee leden in het zonnetje gezet omdat ze 25 jaar lid zijn.[/b]

Voor Andries Boekhout was het na 18! jaar in het bestuur het tijdstip gekomen om er een punt achter te zetten. Hij heeft vele voorzitters zien komen en gaan en vond het nu tijd om zelf te gaan. Door de lange tijd in het bestuur is hij benoemd tot Lid van Verdienste van de Biesboschzwemmers. Daarnaast kreeg Andries bloemen en een mooi aandenken aan zijn tijd in het bestuur.

Pieter Visser en Francijna de Kooter hebben minder lang in het bestuur gezeten, maar hebben ook besloten om er een punt achter te zetten. Francijna werd samen met haar vader, Wiim de Kooter, in de bloemen gezet omdat zij al 25 jaar lid zijn van de Biesboschzwemmers.

De lege plaatsen van Pieter, Andries en Francijna wordt ingenomen door Willem Boljé, Erik Huisman en Barbara voor den Dag.

De vergadering werd goed bezocht in vergelijking met de afgelopen jaren en ging in een gemoedelijke sfeer.