Opgericht op 20 mei 1968
 

Tweede prognose BBT 2012

[b]Aanstaande zaterdag, 3 maart 2012, staat de negende editie van de BiesBosch Trofee op de agenda. Verenigingen uit Zoetermeer, Waalwijk, Oosterhout, Noordwijk en Werkendam gaan met elkaar de strijd aan om de wisselbeker te veroveren.[/b]

Volgens de eerste inschrijvingen zou de einduitslag als volgt zijn:
1. De Warande
2. De Biesboschzwemmers
3. WVZ Zoetermeer
4. NZPC
5. WZV Waalwijk

De afgelopen dagen zijn er wijzigingen binnen gekomen van WVZ Zoetermeer, NZPC en bij de organiserende vereniging. Dit heeft een kleine verschuiving te weeg gebracht. De eindstand zou nu als volgt zijn:
1. De Warande
2. De Biesboschzwemmers
3. WVZ Zoetermeer
4. WZV Waalwijk
5. NZPC

Het verschil tussen de nummers twee en drie is ongeveer 6 seconden en belooft dus heel spannend te worden. De Warande heeft nu een voorsprong van 40 seconden en dit was 34 seconden. Waalwijk en Noordwijk zijn van plaats gewisseld. Dit heeft onder andere te maken dat NZPC geen deelname heeft bij de meisjes senioren 2 en later. Bij de Noordwijkers doet wel een voormalige topper mee. Alex Schelvis was in het verleden vooral bekend van de lange afstanden en zal het nu moeten laten zien op de 100 vlinder- en schoolslag.

Zaterdag rond half 5 zal bekend zijn welke vereniging de beker mee naar huis mag nemen en welke dame en heer de beste is op de wisselslag.

Op https://www.b-b-z.nl/livetiming/2012-03-03=BBT2012/ zal de wedstrijd te volgen zijn, aangezien er tegenwoordig in het Caribabad draadloos internet aanwezig is en dit hopelijk feilloos werkt.