Opgericht op 20 mei 1968
 

Harry Cornet sportman 2011

[b]Op vrijdag 10 februari was in sporthal De Crosser het sportgala van de gemeente Werkendam. Namens de Biesboschzwemmers waren Sanne van de Pol, Thomas Zielhorst, Jade Groeneveld, Lukas Schmidt, Harry Cornet en de masters estafetteploeg aangemeld.[/b]

Alle aangemelde kandidaten werden in de loop van de avond naar het podium geroepen en kregen een medaille of een bordje als aandenken voor hun prestaties in het jaar 2011.

Bij de genomineerden werden diverse Biesboschzwemmers genoemd. Bij de talenten was Lukas genomineerd, bij de jeugdsporter stonden Sanne en Thomas bij de genomineerden. Helaas werden zij het geen van allen.

Bij de senioren stond de estafetteploeg bij de genomineerden, maar ging de prijs naar Virtus. Uiteindelijk bij de heren was er prijs voor de Biesboschzwemmers. Harry Cornet is door de jury uitgeroepen tot sportman van het jaar 2011. Na 4 keer de titel sportvrouw van het jaar voor de Biesboschzwemmers was, is nu de titel van sportman bij een Biesboschzwemmer terecht gekomen.

Alle sporters gefeliciteerd met jullie prijzen en gebruik dit om de komende tijd je best te doen zodat je misschien volgend jaar weer naar het sportgala mag.

%d bloggers liken dit: