Opgericht op 20 mei 1968
 

Jubilarissen gehuldigd tijdens Algemene Ledenvergadering

Werkendam, 31 maart 2011 – Tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn 5 jubilarissen gehuldigd. Drie personen wegens het 25 of 40 jaar lidmaatschap en twee personen wegens het 10 jaar KNZB official zijn.

Annelies Visser en Dhr. Jan Ippel zijn beide 40 jaar lid van De Biesboschzwemmers. Dhr. Ippel gaf aan dat het volgens hem volgend jaar pas is, maar volgens de papieren was het toch dit jaar. Harry Cornet is nog steeds actief als zwemmer en werd 25 jaar geleden lid van de Biesboschzwemmers. Een vierde persoon, Erika van Pelt, was helaas verhinderd, maar ook zij behoord tot de groep van jubilarissen.

Cor van Dijk en Leo van Berchum hadden afgelopen dinsdag naar Tilburg kunnen gaan om daar hun speldje en oorkonde op te halen, maar hadden hiervoor geen tijd. De Kring Noord-Brabant had toen besloten de oorkonde en speldje op te sturen, waardoor beide heren tijdens de jaarvergadering als nog in het zonnetje gezet konden worden.

Behalve dit heugelijk feit verliep de vergadering in een rustige sfeer. Helaas waren er weinig mensen gekomen naar het clubgebouw om de goede cijfers te horen. Hopelijk is dit volgend jaar anders en ziet het bestuur een grotere groep toehoorders tegenover zich.