Nog een inschrijving te gaan, Waalwijk is binnen

Op de dag dat de inschrijving binnen moet zijn, kwam de inschrijving van WZV Waalwijk binnen. De Waalwijkers doen, net als de Warande, voor de vierde keer mee aan de BiesBosch Trofee.Ze wisten in de voorgaande drie jaren niet op het podium te eindigen.

Bij WZV zwemt Tom Lommers, die tijdens de diverse Brabantse Kampioenschappen menig spannende race uitvecht met Gerben Fiere. Afgelopen december heeft Tom in Amsterdam deelgenomen aan het ONK korte baan en startte daar op de 50 en 100 vrije slag. Hij wist niet de finales te halen, maar zijn tijden worden (nog) niet gehaald door Biesboschzwemmers.

Met alleen nog de inschrijving van WVZ te gaan is bijna bekend wie er op basis van de eerste inschrijving bekend wie de beker kan winnen.