Opgericht op 20 mei 1968
 

Verkiezing zwembad van het jaar 2010

Vanaf vandaag kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete zwembad op http://www.zwembadvanhetjaar.nl Alle zwembaden in Nederland doen mee aan de verkiezing. Zwembadbezoekers worden opgeroepen hun stem uit te brengen en maken daarmee kans op leuke prijzen, waaronder een reis voor 2 personen naar het grootste zwembad ter wereld in Sharm el Sjeik in Egypte.

Gouden Startblok voor het winnende zwembad
Bij het uitbrengen van een stem wordt een beoordeling gevraagd voor drie criteria: prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en hygiëne. Per provincie dingt vervolgens het zwembad met de hoogste gemiddelde score (en een minimum aantal van 100 stemmen) mee naar de titel ‘Zwembad van het Jaar’. Door deze opzet maken ook kleinere of verouderde zwembaden kans om de verkiezing te winnen. Het beste zwembad van iedere provincie wordt vervolgens bezocht door een aantal mystery guests, die verslag uitbrengen aan de vakjury. Op 17 december 2010 maakt de vakjury de landelijke winnaar bekend. Het winnende zwembad ontvangt naast de nodige publiciteit ook twee bijzondere prijzen: het ‘Gouden Startblok’ en een zwemclinic van Johan Kenkhuis.

Organisatie
De verkiezing van ‘Zwembad van het Jaar’ is een initiatief van ikzwem.nl in samenwerking met onder andere NPZ|NRZ, RECRON, KNZB, Buurtlink.nl en Vote Company. Kijk voor meer informatie op http://www.zwembadvanhetjaar.nl

Wij als Biesboschzwemmers kiezen natuurlijk voor ons eigen Werkina. Om te stemmen: http://ikzwem.nl/verkiezing/460/stem/ en vul daar de nodige gegevens in. Je krijgt daarna een mail om je stem te bevestigen en dan moet je nog enkele gegevens invullen.