Opgericht op 20 mei 1968
 

Zwemvlieger online

Sinds maart 2005 kennen we de Zwemvlieger in een A5-formaat. Daarvoor werd de Zwemvlieger als A4-formaat gemaakt. Sinds de nieuwe style zijn de Zwemvliegers ook op de website geplaatst. Dit waren pdf bestanden en in sommige gevallen werden dit grote bestanden, waardoor we veel ruimte kwijt raakten en het downloaden ook lang duurde.

Sinds vandaag wordt er gebruikt gemaakt van moderne technieken. De bestanden worden voor ons omgezet naar een formaat dat op vele moderne sites gebruikt wordt. Hierdoor kan de Zwemvlieger sneller doorgebladerd en bekeken worden.

Als je gaat naar https://www.b-b-z.nl/interactief/zwemvlieger.php zie je alle Zwemvliegers onder elkaar staan. Tot op dit moment tot en met nr. 14 (juni/juli 2008). We zullen uiteraard zo snel mogelijk de overige Zwemvliegers ook online plaatsen zodat je ze altijd op je gemak kan terugkijken.

Als je geklikt hebt op de Zwemvlieger die je wilt lezen, dan kom je op een volgende pagina waar je de voorkant van de Zwemvlieger ziet. Als je hierop klikt wordt de Zwemvlieger in een volledig scherm geopend. Met je muis of de pijltjes toetsen kun je door de Zwemvlieger bladeren. Als je de Zwemvlieger gelezen hebt of verder wilt surfen kun je op de toets drukken en wordt de Zwemvlieger verkleind naar het kleinere formaat en kun je verder internetten.

Veel plezier bij het rondsurfen op de site!

De webmaster