Opgericht op 20 mei 1968
 

Vier nominaties, drie uitverkiezingen

Vanavond was het derde sportgala van de Gemeente Werkendam. Behalve de verkiezingen van sportvrouw, -man, jeugdsporter,talent en sportploegen werden alle kampioenen in het zonnetje gezet.

Jade Groeneveld, Marcha Admiraal, Francijna de Kooter, Arjon de Bok en Annette Wijnja waren opgegeven vanwege hun prestaties in het jaar 2009. Uit deze aanmeldingen zijn nominaties naar voren gekomen. Voor de zwemmers uit Werkendam waren er vier nominaties.
– Marcha Admiraal jeugdsporter
– Jade Groeneveld talent
– Arjon de Bok sportman en
– Annette Wijnja sportvrouw.

Van deze vier nominaties zijn er drie omgezet in uitverkiezingen. Marcha werd voor de tweede keer uitgeroepen tot jeugdsporter van de gemeente Werkendam. In de categorie talent werd Jade uitgeroepen. Dit is voor de Biesboschzwemmers de eerste keer dat er in deze categorie een prijs valt. Annette werd voor de derde keer sportvrouw, maar het was een overwinning op punten. Annette was door het panel meer keer als eerste gezet.

Namens alle leden van de Biesboschzwemmers de hartelijke felicitaties voor de drie dames.

%d bloggers liken dit: