Opgericht op 20 mei 1968
 

Gelukkig Nieuwjaar

Er staat weer een nieuw jaar op ons te wachten. Een jaar vol sportiviteit, organisatie en (zwem)plezier.

Als eerste staat ons de Brabantse Winterkampioenschappen in Tilburg te wachten, waarna de volgende competitiewedstrijd in Soest al zeer snel volgt, gevolgd door de Nationale Masters Kampioenschappen korte baan in Heerenveen. Recreatief gaan we weer gezellig naar het Sportiom in ‘s-Hertogenbosch en zwemmen we de derde vierkampwedstrijd in Giessen en dan hebben we het alleen nog maar over de maand januari.

Soms denk ik dat een jaar te weinig dagen bevat als ik naar onze eigen kalender kijk. Veel andere mensen van onze vereniging zullen dat idee ook hebben. Anderen hebben dat dan weer minder. Iedereen beleeft onze vereniging op haar of zijn eigen manier en ieder denkt dat ie het goed doet. Ik vind ook dat we het goed doen. Ik ben erg trots op ons zwemclubje waar iedereen op een spontane manier met elkaar omgaat. Of dat nu tijdens de training is of tijdens wedstrijden of tijdens vergaderingen. Iedereen zet zich voor honderd procent in.

In spreek de wens uit dat iedereen dat in 2007 blijft doen. Zet je volledig in voor de vereniging, tijdens trainingen, wedstrijden en vooral ook daarbuiten. En laten we met zijn allen gaan naar het jaar 2008, waarin we ons 40-jarig jubileum hopen te vieren.

Voor iedereen: veel vriendschap, gezondheid en plezier in 2007.

Pieter Visser