Opgericht op 20 mei 1968
 

Dankwoord Familie Dersigni

DANKWOORD

De afgelopen periode zijn wij diep getroffen door alle blijken van medeleven die wij na het overlijden van onze zoon en broer hebben mogen ontvangen.

Op deze website hebben wij, naast vele uitingen van onbegrip en ontzetting, talloze mooie herinneringen aan onze Ben mogen lezen. Ben heeft bij velen een grote indruk achtergelaten door zijn enthousiasme, zijn betrokkenheid bij de mensen die hij ontmoette en door de activiteiten die hij ondernam. Wij putten er kracht uit om te lezen dat zovelen goede herinneringen aan hem hebben en dat op een hartverwarmende manier tot uiting hebben gebracht.

Wij willen daarom iedereen bedanken voor alle blijken van medeleven en betrokkenheid die wij hebben mogen ontvangen.

Ben, Paulien en Conny Dersigni

%d bloggers liken dit: