Opgericht op 20 mei 1968
 

Voortgang renovatie clubhuis.

Intussen wordt er al stevig geknutseld in en rond het clubhuis. Hugo v Pelt en Bert vd Nat zijn bij Hugo thuis nieuwe raamkozijnen aan het maken, Wim de Kooter heeft een paar bere sterke steunen in elkaar gelast waarop we straks de gehele collectie bekers kunnen plaatsen. Wim is intussen ook gestart met het uitwerken en maken van een aantal lampen die aan de muur komen te hangen. Chris Kramp, Paul Wijnja en Peter Visser zijn alle leidingen en bedradingen aan het verwijderen en vervangen. Mees Ippel heeft intussen een binnenwand van een nieuw plaatje hout voorzien en nog voordat hij zn trap heeft weten te verzetten komt Pieter Visser er met de kwast achteraan op luttele centimeters gevolgd door de stofzuiger bestuurd door Annelies.

We komen er later nog wel een keer op terug maar; niet onbelangrijk: intussen is er al voor een paar duizend euro aan bouwmaterialen gesponsord!!!

Het grote werk moet echter nog komen: de complete buitenwand aan de zwembadzijde gaat er uit. We gaan dit aanpakken op zaterdag 19 maart.
Het streven is om de wand nog dezelfde dag winddicht te krijgen. Je begrijpt dat we dit niet met een paar mensen kunnen. De dag ervoor is het clubhuis nog in gebruik, dus alles moet er eerst uit – voor dat we kunnen gaan slopen. We zoeken dus personeel. Niet iedereeen hoeft twee rechterhanden te hebben. Ook de keukenkastjes moeten leeg, stoelen, tafels en vloerbedekking er uit en daarna beginnen we te stutten en slopen. Pas daarachter komt de bouwploeg. Druk, druk druk.
Al enkele weken houden we op maandagavond bouwvergaderingen, zo ook op 7 maart. We willen bij deze iedereen die een steentje bij denkt te kunnen dragen verzoeken om op deze avond aanwezig te zijn. We beginnen om 20.00 uur. Het zal waarschijnlijk een half uurtje duren. de reden voor het overleg is de planning die we willen maken. We willen er namelijk een hele lange dag (de 19e) van gaan maken, maar beseffen ook dat je dan mogelijk met twee ploegen moet werken.
Na de 19e gaan we twee weken onafgebroken door met bouwen en hopen in april een (biijna) geheel vernieuwd clubhuis te presenteren. Naast de eerste vergaderingen volgen al snel de vrijwilligersavond wanneer we het clubhuis officieel heropenen), een week later gevolgd door de ledenvergadering. Het RCT is inmiddels ingeschakeld om komend (winter)seizoen activiteiten te ontplooien zoals de jeugdmiddagen, zodat we weer fijn en nuttig ons eigen clubhuis kunnen gaan gebruiken.

Tot ziens op de 7e maart (wel allemaal (ouders en oudere leden) komen he!)

%d bloggers liken dit: