Opgericht op 20 mei 1968
 

KNZB prestatiemedailles 2004

Zoals ieder jaar worden door de KNZB prestatiemedailles beschikbaar gesteld. Voor iedere discipline kan men medailles krijgen. Dit jaar zijn 4 leden van de Biesboschzwemmers in de prijzen gevallen. Ben Dersigni en Marcha Admiraal bij het zwemmen, Sander van Elburg bij het open water zwemmen en de laatste medaille is voor Marjo Goelema bij de Masters

Sander van Elburg heeft voor zijn prestaties in het open water zwemmen een zilveren medaille verdient. Sander wist in het vrijeslag klassement voor de junioren een gemiddelde te scoren dat hoger ligt dan 270 punten per kilometer en bij de eerste tien te eindigen. Sander eindige als 6e met gemiddeld 276,55 punten per kilometer.

Marcha en Ben krijgen beide een bronzen prestatiemedaille bij het zwemmen. Ben voor zijn prestatie op de 100m vlinderslag. Hij staat op deze afstand bij de nummer 11 tot en 25 op de KNZB 25m. ranglijst. Marcha vanwege haar prestatie op de 100m vrijeslag. Zij staat bij de 8e op de jeugdranglijst.

De derde bronzen medaille is voor Marjo Goelema. Marjo zwom eind vorig jaar een Nederlands Mastersrecord op de 50m schoolslag. Zij wist in Vlijmen een tijd neer te zetten van 0.35.66.