Opgericht op 20 mei 1968
 
De Biesboschzwemmers (teamBBZ)

Kamp 2023

Inschrijving Kamp 2023

Inschrijving Kamp 2023

Ook dit jaar gaan we weer op kamp! Ga jij mee? Geef je dan snel op!

Wanneer en waar?
Het kamp vindt plaats in het weekend van 25, 26 en 27 augustus 2023. We overnachten in kampeerboerderij ‘’De Roerdomp’ in Westelbeers. Meer informatie vind je op hun website.

Hoe ziet zo’n kampweekend eruit?
Tijdens het kampweekend spelen we leuke spellen en doen we activiteiten voor jong en oud. Op vrijdagavond vertrekken we rond 19.00 uur en op zondagmiddag zijn we weer terug. Wil je liever niet tot en met zondag blijven? Het is altijd mogelijk om op zaterdagavond na het eten te vertrekken. Geef dit dan aan bij je aanmelding.

Kosten
De kosten van het kamp zijn €35,- per persoon. Als je op zaterdagavond vertrekt betaal je €30,-. De uiterlijke aanmelddatum is 31 juli 2023. Het deelnamegeld dient uiterlijk 25 augustus 2023 te zijn overgemaakt op het bankrekeningnummer van de vereniging: NL30 RABO 0368 7519 02 onder vermelding van het kamp en je naam.

Ga mee!
Heb jij ook zin om met ons mee te gaan op kamp? Geef je dan zo snel mogelijk op! Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor meer informatie. Wanneer je je hebt opgegeven, krijg je ruim voor aanvang van het kamp meer informatie mee naar huis.

We hopen met een grote groep zwemmers naar Westelbeers te vertrekken!

Groetjes de Kampcommissie,
Ineke Branderhorst, Lisanne van Noorloos, Carin van Berchum en Marianne van Berchum

Naam
Naam
Voornaam
Tussenvoegsel(s)
Achternaam
Aantal dagen