FAQ

Lidmaatschap (4)

De hoogte van de contributie is afhankelijk van de leeftijd. De contributie wordt jaarlijks tijdens de algemene jaarvergadering vastgesteld en is te vinden op de contributiepagina.

De contributie wordt maandelijks automatisch van de opgegeven rekening afgeschreven.

Dit doe je door een mail te sturen naar de ledenadministratie, Annelies Visser.

Nee, je mag vier keer gratis meetrainen om te kijken of het iets voor je is. In de zomerperiode (mei tot september) is dat op maandag en donderdag tussen 18.30 en 19.15 uur in Werkina, Werkendam. In de winterperiode (september tot en met april) is dit op zaterdag ochtend van 9.00 tot 10.00 uur in AquaAltena, Andel.

Als je het dan leuk vindt, kun je lid worden door het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren.

Load More

Trainen (3)

Naast zwemkleding is het makkelijk om zelf zwemplanken te hebben. Er kan gekozen worden voor een grote benenplank en een kleine armenplank (= poullbouy). Een zwembrilletje en eventueel badmuts is makkelijk, maar het laatste is zeker geen verplichting. Daarnaast is het voor de zwemmers boven 12 jaar makkelijk als ze zelf zoomers hebben, dit zijn kleine zwemvliezen om de beenslag te trainen en paddles om de armslag te verbeteren qua kracht en techniek.

De zwemmers worden door de trainers in diverse groepen ingedeeld en dit wordt per mail doorgegeven. De indelingen voor de zomer wordt medio april verspreid en de indeling voor de winterperiode wordt uiterlijk augustus bekend gemaakt.

In de periode mei tot en met september zijn de trainingen in Zwembad Werkina te Werkendam, dit is de zomerperiode. Om hier te mogen trainen moeten de leden een abonnement van het zwembad hebben. De trainingstijden zijn hier te vinden.

Van september tot en met april wordt er getraind in AquaAltena te Andel, Recreactieoord De Warande te Oosterhout en Caribabad te Gorinchem. De exacte tijden zijn te vinden bij trainingstijden winter.

De adressen kun je vinden bij de trainingsroosters.

Load More