Opgericht op 20 mei 1968
 
De Biesboschzwemmers

Inschrijven Kamp 2021

We gaan weer op kamp! Weten jullie nog hoe leuk het was twee jaar geleden? Een weekend vol leuke spellen, gezelligheid en plezier. Helaas konden we vorig jaar niet in verband met het coronavirus. Dit jaar gaan we het weer proberen. Ga jij mee? Geef je dan snel op!

Wanneer en waar?
Het kamp vindt plaats in het weekend van 24, 25 en 26 september 2021. We overnachten in kampeerboerderij ‘’t Uilenest’ in Geldrop. Meer informatie vind je op ‘t Uilenest.

Hoe ziet zo’n kampweekend eruit?
Tijdens het kampweekend spelen we leuke spellen en doen we activiteiten voor jong en oud. Op vrijdagavond vertrekken we rond 19.00 uur vanaf de carpoolplaats bij de Xinix in Nieuwendijk. Op zondag zijn we rond 16.00 uur weer terug op de carpoolplaats in Nieuwendijk. Wil je liever niet tot en met zondag blijven? Het is altijd mogelijk om op zaterdagavond na het eten te vertrekken. Geef dit dan aan bij je aanmelding.

Kosten
De kosten van het kamp zijn €45,- per persoon. Als je op zaterdagavond vertrekt betaal je €35,-. De uiterlijke aanmelddatum is 10 september 2021. Het deelnamegeld (€45,- of €35,- als je tot en met zaterdag blijft) dient uiterlijk 24 september 2021 te zijn overgemaakt op het bankrekeningnummer van de vereniging: NL30 RABO 0368 7519 02 onder vermelding van het kamp en je naam.

Ontwikkelingen coronavirus
Uiteraard blijven we de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwgezet volgen. Misschien blijven de maatregelen langer van kracht en kunnen we toch niet op kamp. We laten jullie dit dan zo snel mogelijk weten. Heb je je opgegeven, maar twijfel je tegen die tijd toch om mee te gaan? Daar hebben we alle begrip voor. Je kunt je aanmelding altijd zonder kosten annuleren.

Ga mee!
Heb jij ook zin om met ons mee te gaan op kamp? Geef je dan zo snel mogelijk op! Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor meer informatie. Wanneer je je hebt opgegeven, krijg je ruim voor aanvang van het kamp meer informatie mee naar huis.

We hopen met een grote groep zwemmers naar Geldrop te vertrekken!

Groetjes de Kampcommissie,
Ineke Branderhorst, Lisanne van Noorloos, Carin van Berchum en Marianne van Berchum