Mooi bedrag Rabo ClubSupport. Stemmers Bedankt!

Van 27 september tot en met 11 oktober kon er gestemd worden voor Rabo ClubSupport. De Biesboschzwemmers deden hieraan mee met als doel zo veel mogelijk stemmen te krijgen om trainingsmateriaal aan te kunnen schaffen voor met name de jonge leden. Afgelopen zaterdag, 19 oktober, werd de cheque tijdens de training in Optisport AquaAltena uitgereikt.

Wat is Rabo ClubSupport zullen sommige mensen zeggen. Hierover staat op de website van Rabo ClubSupport het volgende:

Jaarlijks vindt Rabo ClubSupport plaats. Een initiatief waarbij lokale banken coöperatief dividend investeren in de lokale samenleving via verenigingen en stichtingen in hun werkgebied op basis van een stemming door de Rabobank-leden. Rabo ClubSupport geeft landelijke aandacht aan deze mooie initiatieven bij verenigingen en stichtingen. Zo versterken we de lokale samenleving.

Er was door de Rabobank Altena-Bommelerwaard € 120.000,00 beschikbaar gesteld en op basis van de stemmen die op de Biesboschzwemmers zijn uitgebracht krijgen we € 650,74 voor het aanschaffen van trainingsmateriaal.

Alle leden van de Rabobank die op ons gestemd hebben, bedankt daarvoor en we hopen door het aanschaffen van het trainingsmateriaal de kinderen met nog meer plezier te laten zwemmen.