Opgericht op 20 mei 1968
 
Rabobank Clubkas Campagne 2018

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Net als in 2017, doen De Biesboschzwemmers ook in 2018 mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank Altena stelt € 60.000,00 beschikbaar voor de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Vorig jaar hebben we ruim € 400 ontvangen van de Rabobank tijdens een training in Zwembad Werkina. We hopen natuurlijk in het jubileumjaar weer een mooi bedrag te mogen ontvangen van de Rabobank. Het geld willen we besteden aan het organiseren van de diverse jubileum acitiviteiten.

Vanaf 22 maart kan er gestemd gaan worden en op zondag 8 april 2018 sluit de stemperiode. Het is alleen mogelijk om online te stemmen en je moet lid zijn van de Rabobank Altena en 18 jaar zijn. Ieder lid heeft een aantal stemmen en mag deze verdelen onder de diverse verenigingen en/of stichtingen. Op maandag 9 april wordt de volledige stemuitslag gepubliceerd op de website van de Rabobank. Het stemmen doe je op https://www.clubkascampagne.nl/altena/clubkascampagne, uiteraard nadat je de mail met instructies ontvangen hebt.

Dus geef het door aan al uw bekenden dat ze op De Biesboschzwemmers stemmen!