Opgericht op 20 mei 1968
 

Dag 2 ‘Luxembourg’ goed voor vier medailles

De tweede en laatste dag van de Luxembourg Masters Open 2017 heeft voor team Wijnja vier medailles opgeleverd. Annette zwom vandaag de 100 rug- en schoolslag en Paul startte op de 50 vlinder- en vrije slag en als laatste de 200 vrije slag.

De dag begon voor Annette met de 100 meter rugslag. De verkoudheid en benauwdheid van gisteren was niet minder geworden en dit bleek ook uit de race. Desondanks mocht Annette tevreden zijn met haar eindtijd en dit was goed voor een 1e plaats in haar categorie. Later op de 100 schoolslag was Annette opnieuw de beste. Op beide afstanden was ze ongeveer twee seconden langzamer dan haar inschrijftijd.

Paul had dit weekend op de vlinderslag niet de snelheid te pakken. Was gisteren de 100 meter niet super, op de 50 meter ging het wel beter, maar toch was hij bijna een seconde langzamer dan zijn tijd van ‘Budapest’. Op de vrije slag daarentegen ging het super, Paul was ruim een tiende langzamer dan zijn inschrijftijd en dat is een goede prestatie zo vroeg in het seizoen. Op de vlinderslag sprint was Paul derde en op de vrije slag een plaats hoger, namelijk tweede. Als laatste start van dit weekend was de 200 vrije slag en op dit nummer wist Paul niet op het podium te eindigen, hij werd namelijk vierde. Zijn eindtijd was opnieuw een kleine twee seconden langzamer dan zijn inschrijftijd.

Met vier gouden, drie zilveren en twee bronzen medailles was het een succesvol weekend voor Paul en Annette. Medio januari volgend jaar staat het volgende belangrijke evenement op de agenda, de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen 2017 korte baan in Terneuzen.

Een reactie

Reacties zijn gesloten.